Belastingaangifte

BTW Aangifte

Iedere onderneming, eenmanszaak of BV, is verplicht om aangifte omzetbelasting te doen. Sommige bedrijven doen eens per maand aangifte en andere organisaties hoeven maar een keer per kwartaal aangifte te doen. Dit is afhankelijk van de sector waarin je actief bent.

De btw aangifte kan complex zijn, afhankelijk van het type onderneming. Hierbij kun je denken aan internationale in- en verkopen, subsidies die vrijgesteld zijn van btw. Binnen CFS hebben we zeer ervaren en capabele fiscalisten die jou adviseren.

Aangifte Vennootschapsbelasting (VPB)

Aangifte Vennootschapsbelasting (VPB)

De VPB aangifte is een jaarlijks terugkerende verplichting. Na de aangifte ontvang je een aanslag waarop staat wat jouw onderneming moet betalen. Hoe hoog dat bedrag is, hangt af van de winst. Aan de hand daarvan wordt de vennootschapsbelasting berekend. Uiteraard heb je als bedrijf bepaalde kosten die je winst verlagen, maar dit is wel aan regels verbonden.

Iedere onderneming is anders; dus zo ook de belasting van iedere onderneming. Onze fiscalisten vinden het leuk om zich hierin te verdiepen!

Doordat jouw administratie in de Cloud wordt uitgevoerd, kan je het hele jaar zien hoe hoog dit bedrag is.

Buitenlandse vestigingen of belang in buitenlandse vestiging

Buitenlandse vestigingen of belang in buitenlandse vestiging

Het is tegenwoordig niet meer vreemd om een (100%) belang te hebben in een buitenlandse entiteit. Dit kan zijn als natuurlijk persoon of als onderneming. Uiteraard heeft dit belasting technisch gevolgen. Het is daarom van belang dat u een structuur hanteert dat voor u het meest gunstig is, en conform de regels.

Bij CFS hebben we veel ervaring met (het opzetten van) buitenlandse structuren en de belastingtechnische gevolgen hiervan. Tevens dragen wij zorg voor de geconsolideerde jaarrekeningen.

Vanwege de complexiteit van zulke structuren raden we je aan vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting

Uiteraard bieden wij ook aan jouw inkomstenbelasting te regelen. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn, als je nou ZZP’er bent of een BV hebt, wij helpen je graag!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek!

Abrir chat