Cruden Financial Services

Christian Cruden

Christian verzorgt de administratie en geeft financieel advies. Hij heeft zowel bancaire ervaring alsmede ervaring in accounting. Voordat Christian zijn eigen kantoor startte, werkte hij voor PwC en meer dan 10 jaar bij DVB Bank, een internationale bank. Voor DVB Bank heeft Christian meerdere functies vervuld in Curaçao, Griekenland en Nederland.

 Christian heeft werktuigbouwkunde, bedrijfskunde en accountancy gestudeerd. In 2000 is Chris afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, in 2003 aan de Radboud Universiteit Nijmegen en hij heeft tevens gestudeerd aan de University of Phoenix, USA.

Christian spreekt vloeiend Spaans en Engels en redelijk Duits.

 

 

Wat kunnen we voor u doen?

Financiële Administratie

Vanuit ons kantoor regelen we uw financiële administratie o. Van eenmanszaak tot mkb. We zijn een ervaren team, die het volgende basis pakket aanbiedt:

  • Belastingaangiften BTW, vennootschapsbelasting
  • Jaarrekening opstellen en laten deponeren
  • Opstellen van bedrijfsspecifieke rapportages
  • Opstellen van een financiële analyse of prognose

Financiële Analyse

Een financiële analyse geeft antwoord op vragen als: Hoe staat mijn bedrijf er financieel voor? En hoe ziet de financiële toekomst eruit?

Maar een financiële analyse kan ook noodzakelijk zijn bij het aanvragen van krediet bij een bank of bij het aantrekken van investeerders.

Belastingaangifte

Iedere onderneming, eenmanszaak of BV, is verplicht om aangifte omzetbelasting te doen. Sommige bedrijven doen eens per maand aangifte en andere organisaties hoeven maar een keer per kwartaal aangifte te doen. Dit is afhankelijk van de sector waarin je actief bent.

Business Analyse

Business analyse identificeert behoeften, kansen en problemen, om vervolgens te komen tot de juiste oplossingen. Een business analyse raakt aan alle organisatieniveaus: operationeel, tactisch en strategisch

Schrijf Ons

Gebaseerd op meer dan 12 jaar internationale ervaring in de boekhouding, het bankwezen, zijn wij uw partner om u financieel, operationeel, tactisch en strategisch te adviseren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek!

Abrir chat