Financiële Administratie

Je wilt graag weten hoe je er financieel voor staat.

Je wilt graag weten hoe je er financieel voor staat, zonder daarvoor een aparte afspraak voor te hoeven maken. CFS verzorgt de administratie in de Cloud. Dat betekent dat wij de financiële administratie voor jou doen op afstand, online, direct in het administratie programma. Door de administratie in de Cloud uit te voeren en de nieuwste technologieën te gebruiken hoef jij niet meer:

  • bonnetjes te bewaren
  • slepen met mappen

Wij werken met een app en online tools, zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan je administratie. Zo hou je tijd over om jouw onderneming te runnen, terwijl wij jouw administratie bijhouden.

Alles online, vanuit de cloud

We verzorgen de administratie in de Cloud met Exact Online. Dit is transparant en handig. Jij hebt te allen tijde toegang hebt tot jouw administratie en kan dus precies zien hoe het ervoor staat.

De software biedt ook mogelijkheden om je facturen te versturen en om je klantenbestand te organiseren (een CRM systeem). Met andere woorden: wij nemen je zoveel mogelijk administratieve zorgen uit handen!

¿Wat bieden wij?

Vanuit ons kantoor regelen we de financiële administratie op afstand voor allerlei bedrijven. Van eenmanszaak tot mkb. Ons doel is de administratieve organisatie voor jou uit te voeren. We zijn een ervaren team, die het volgende basis pakket aanbiedt:

  • Belastingaangiften BTW, vennootschapsbelasting
  • Jaarrekening opstellen en laten deponeren
  • Opstellen van bedrijfsspecifieke rapportages
  • Opstellen van een financiële analyse of prognose

Uiteraard is iedere onderneming anders, dus graag luisteren wij naar jou specifieke situatie en passen wij ons daar op aan.

Prijs

We werken met vaste abonnementen, dus geen “uurtje, factuurtje”, geen verassing achteraf.

Service, service en nog eens service

Behalve je administratie kunnen wij je ook adviseren m.b.t. alle bedrijfskundige vragen die je hebt. HR gerelateerde vraagstukken, waar kan nog bespaard worden op de kosten? Maar ook voor de financieringsvraag bij een bank, of onderhandelen met crediteuren, wij kunnen je helpen.

Wat wij ook voor jou doen, ons doel is om jou de best mogelijke service te bieden!

Wij willen niet het grootste administratiekantoor worden, wel de beste!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek!

Abrir chat