Family Office

Family Office

Wegens onze expertise en netwerk is het ook mogelijk om u family office diensten aan te bieden.

De family office diensten die wij direct bieden zijn:
• Boekhouding
• Geconsolideerde rapportages
• Performance rapportage
• Belastingtechnisch advies

De jurisdictie waarin wij family office diensten bieden is Curaçao, middels het SPF. SPF staat voor Stichting Particulier Fonds.

Christian Cruden – Administrator en Financieel Adviseur

Forma Legal

Rechtsvorm

Een SPF is een stichting met rechtspersoonlijkheid waarin vermogen kan worden afgezonderd. De SPF wordt opgericht met een notariële akte en ingeschreven in een stichtingen register. Door de oprichter wordt vervolgens vermogen ingebracht. De inbrenger is vanaf dat moment niet meer gerechtigd tot het ingebrachte vermogen.

In een huishoudelijk reglement wordt vervolgens aangewezen wie de bestuurders en begunstigden zijn van de stichting. Een financiële instelling (zoals een trustkantoor) geeft uitvoering aan de instructies.

Op Curaçao bevinden zich tal van gerenommeerde trust bedrijven die u hierbij van dienst kunnen zijn. Uiteraard helpen wij u met het maken van een juiste keuze en informeren wij u graag uitgebreid verder over de mogelijkheden en belastingtechnische gevolgen.

¿Waarom CFS?

¿Waarom CFS?

Natuurlijk, commerciële banken staan in de rij om uw geld te beheren. Deze zijn weliswaar professioneel, maar hier kleven ook nadelen aan. Te vaak wisselende teams, te ongeïnteresseerd, te onpersoonlijk. Bij CFS gaat het eigenlijk maar om een ding: service, service en nog eens service.

Belasting

Belasting

De SPF is op Curaçao geen winstbelasting verschuldigd, ook niet over beleggingsresultaten. De SPF is ook vrijgesteld van schenkbelasting aan personen die buiten Curaçao wonen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek!

Abrir chat